Care sunt cheltuielile de transport?
Taxa de livrare pentru comenzile în valoare de până 400 LEI este de 25 LEI prin intermediul firmei de curierat FanCurier plată cu ramburs. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 400 LEI.

Cum pot plăti?
Acceptăm plată cu ramburs

Îmi trimiteți coletul în afară României?
Desigur! Vă trimitem coletul în orice stat din spaţiul european. În partea de jos a paginii faceți clic pe steag pentru a selecta țara și comandați fără griji.

Cât durează să îmi fie livrată comanda?
Comandă Dvs. este procesată până la 48 de ore cel târziu. Deci timpul obișnuit de livrare este 1-2 zile lucrătoare. Imediat după ce este coletul expediat din magazie, totul depinde de firma de curierat.

Produsul nu îmi vine bine. Ce fac?
Produsul se poate returna sau schimba. Trimiteți produsul ( cu o copie dupa factura, etichetă si ambalaj original ) cu formular de returnare completat pe site. Vă informam prin e-mail când primim coletul.

Cum funcționează returnarea/schimbul?
Schimbul este posibil doar dacă avem produsul în culoarea și mărimea aleasă de Dvs. pe stoc. În cazul returnarii, rambursarea sumelor aferente se va efectua în contul bancar specificat de Cumpărător. Termenul de procesare și rezolvare a returului este de maximum 14 zile.

În caz ca vreau sa fac o reclamație?
Toate informațile necesare pentru reclamații le gasiți pe site.

Cum aleg mărimea corectă?
Majoritatea produselor noastre corespund numerotării europene comune. Dar este mai bine să verificați tabelul nostru de mărimi, și comparați mărimea îmbrăcăminții pe care o purtați în mod normal. În modul acesta veți fi siguri ca vă vine bine.

Aveți mai multe întrebări?
Contactați-ne prin formularul de contact pe care il gasiți pe site, email sau pe număr de telefon.