Returnarea produselor.


Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. XXL BIG SIZE va trimte contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului daca coletul este conform cerintelor. 

 Singurele costuri care revin in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
 Clientul este obligat sa notifice intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (mail, telefon) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor conform  art. 13.1.5.
 Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. Produsele trebuie returnate in ambalajul original, insotite de etichetele intacte, si de toate documentele cu care au fost livrate .In cazul in care acestea nu sunt conform cerintelor, ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre client. 

 In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art conf. O.G. 130/2000 si doreste inlocuirea cu un alt produs, iar xxlbigsize.ro nu are produsul dorit in stoc, se va plati clientului contravaloarea produsului.